fotos / Vlag                                                                                                        fotos / Mike

Excellentieprogramma

Sponsor actie diner voor Zuid -Afrika

Is gehouden op 03-11-2018
Hier voor een zeer leuk bedrag opgehaald , ongeveer 1800.00 euro dank aan de sponsoren en vrijwillgers 


Geachte Meneer/Mevrouw,

ik (Mike van Wezel) zit in mijn derde leerjaar van ROC Tilburg, Sport en Bewegingscoördinator niveau 4 bij het profiel BOS ( buurt, onderwijs en sport). Deze opleiding biedt een unieke kans aan voor 'excellente' studenten. Met het excellentie programma wordt jaarlijks een reis naar Zuid-Afrika (Kaapstad) georganiseerd, en ik ben een van de gelukhebbers die mee mag!

Tijdens deze reis helpen wij organisaties op het gebied van sport en bewegen. Zoals het doneren van (sport)materialen aan scholen en organisaties en het opknappen van oude gebouwen, maar ook op vele andere manieren bijvoorbeeld door gymlessen te verzorgen bij scholen, gevangenissen en mensen met een beperking. Ook gaan we langs bij jonge meiden die graag uit de prostitutie willen maar er niet uitkunnen zonder hulp, daar doneren we ook laptops voor een betere toekomst. Ook gaan we naar een boys-home die jonge mannen helpt om uit de criminaliteit te blijven en ze een beter leven op te kunnen bouwen.

Hartertelijk dank, Mike van WezelFoto's van de avond 

Diner zuid afrika / 1Diner zuid afrika / 2Diner zuid afrika / 3
Diner zuid afrika / 6Diner zuid afrika / 7Diner zuid afrika / 5
Diner zuid afrika / 8Diner zuid afrika / 4
Diner zuid afrika / 9Diner zuid afrika / 10