Diversen organisaties in dongen
                       zoeken vrijwilligers

Hospice Dongen zoekt nog Kookvrijwilligers

Hospice de Volckaert is op zoek naar enthousiaste, flexibele vrijwilligers die graag willen koken voor onze bewoners en gasten.
Ben je een hobbykok of heb je gewoon veel plezier in koken, dan zijn wij mischien wel op zoek naar jou!
Lijkt het je leuk om ons bestaande team te komen versterken, stuur dan een mail voor meer info of een vrijblijvend gesprek naar:
stuur een mail naar kokenhospice@gmail.com

fotos / Hospice de Volckaert

Hospice Dongen zoekt nog zorgvrijwilligers

Hospice de Volckaert is op zoek naar enthousiaste, flexibele vrijwilligers die graag willen helpen voor onze bewoners en gasten.
fotos / Hospice de Volckaert

Verkeersregelaars poule dongen zoekt nog vrijwilligers

Verkeersregelaars poule Dongen is op zoek naar enthousiaste, flexibele vrijwilligers die graag willen helpen om in Dongen de evenementen veillig en goed door kunnen gaan
met een gezellige groep , zorgen wij samen ervoor dat de dag goed voorloopt voor de organisatie en dat de verkeersstromen vlot en veilig verlopen 
Intresse stuur een mail naar aanmeldenpoule@gmail.com


fotos / poule dongen

Avond vierdaagse dongen zoekt nog vrijwilligers

De Stichting Avond4daagse Dongen is een stichting die zich ten doel stelt om de wandelsport in promoten in onze gemeente .

Wij werken nauw samen met alle scholen van Dongen..In 2018 organiseerde wij voor de 65e keer de Avond4daagse. Elk jaar mogen wij steeds meer deelnemers begroeten bij ons evenement.

Als stichting zijn wij ook aan gesloten bij een wandelsportbond KNWB van deze bond ontvangen wij ondersteuning, de herinneringen in de vorm van medailles kopen wij bij deze koepel organisatie.

In de afgelopen jaren is er op organisatorisch gebied enorm veel veranderd.
Werden in den beginne de draaiboeken en notulen handmatig uitgeschreven en gekopieerd, tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder computer en e-mail en Facebook.
Was de eerste communicatie tijdens de vierdaagse onderling tussen de verschillende medewerkers met 27mc opgezet, nu worden daar semafoons, professionele portofoons en GSM-telefoons voor gebruikt.
Nu zijn de scanners en barcode's met bijbehorende apparatuur onmisbaar in deze organisatie!

Tijdens de 4 dagen werken ruim 100 mensen achter de schermen mee om dit voor elkaar te krijgen, allemaal vrijwilligers die zorg dragen voor de routes, hulpverlening en begeleiding.

Zonder al deze medewerkers kunnen we geen vierdaagse organiseren.
Als bestuur willen we deze mensen dan ook heel hartelijk danken voor hun inzet.

Intresse stuur een mail naar info@a4ddongen.nl
fotos / a4d